قیمت پنیر خامه ای پگاه با توجه به کیفیت تولید آن متفاوت است. این پنیر در حلب هاب چند کیلویی عرضه شده و نوع کم چرب آن فروش بالاتری دارد.
- بیشتر بخوانید: قیمت پنیر ماسکارپونه خامه ای
در بین پنیر های تولید شده پنیر لاکتیکی به صورت سنتی و صنعتی تولید می شود.
پنیر لاکتیکی چیست؟
پنیر لاکتیکی جز پنیر های سنتی ایران است. تفاوت تولید این پنیر در این است که برای دلمه کردن شیر از باکتری های لاکتیکی و آنزیم های مخصوص استفاده می شود.
این پنیر مانند سایر پنیر ها سرشار از کلسیم، پروتئین و فسفر است. همچنین دارای میزان بالایی از ویتامین ها از جمله ویتامین A است.
نحوه تشخیص پنیر لاکتیکی تقلبی:
- بافت پنیر لاکتیکی لاستیکی مانند است.
- نرم است.
- کم چرب است.
- طعم شوری کمی دارد.
- عطر خاصی دارد.
- طعم شیری دارد.
- آب نسبتا خوبی در خود نگه می دارد.
اگر پنیر شرایط بالا را نداشته باشد، سخت باشد و یا شور باشد، پنیر لاکتیکی محسوب نمی شود.
جایگاه پنیر لاکتیکی در ایران
- بیشتر بخوانید: قیمت پنیر تبریز
پنیر لاکتیکی سنتی در دیرباز در ایران رایج بوده است. با استقیال مردم ایران از پنیر لاکتیکی صنعتی در طی ۳، ۴ سال اخیر تعدادی از کارخانه های تولید پنیر اقدام به تولید پنیر لاکتیکی کرده اند.
قیمت فروش پنیر لاکتیکی
پنیر های تولید شده به صورت سنتی دارای میزان فروش بالایی است. همچنین قیمت بالاتری نیز دارند. پنیر لیقوان پرفروش ترین پنیر سنتی در ایران است که قیمت بالایی دارد.
در فروش های با میزان حجم بالا اکثر مشتریان به دنبال پنیر با قیمت پایین هستند.
فروش پنیر لاکتیکی به صورت عمده در سراسر ایران در حال انجام است.
- بیشتر بخوانید: قیمت پنیر گودا رنگی
در بین پنیر های سنتی بعد از پنیر لیقوان و پنیر تبریز، از پنیر لاکتیکی می توان به عنوان پرفروش ترین نوع پنیر ایرانی نام برد.
فروش اینترنتی امروزه جایگاه بهتری را برای خود اختصاص داده است و افراد زیادی گرایش به خرید اینترنتی دارند.